Anmeldelse: Tomatfrø MinskSortSemOvoshch "Olya Polka" - Kvalitetsfrø af polsk udvælgelse

Bonsai

I en pose med 20 frø. Sået 7 stykker. Alle gik op. Han dykkede. Busser var squat, stilk plump. Foråret var koldt. I maj landet i åben grund. Lang nok til at tage rod. Men stadig hård, gik til vækst. Jeg kunne godt lide det faktum, at de virkelig ikke giver stadebørn. Buske lave. Men jeg lagrede ham stadig i pinde og bundet op, så grene med frugter ikke ville bryde. Pleje var en sjælden vanding. Foder en gang om måneden. Jeg kan ikke prale af høje udbytter. Men vejret var ekstreme sne i maj, kold sommer. Tomater er små. Mere kirsebær, ca. 3 cm i diameter. Smag er ikke fremragende. Ingen klar tomatsmag og aroma. Men i pladen om vinteren vil det se sjovt ud.

I slutningen af ​​september fjernede hun grønt fra de svarte buske. Nu gradvis modnes. Tilføj til salater.

Jeg anbefaler. Næste år vil jeg så de resterende frø i posen.

Anmeldelse: Tomatfrø MinskSortSemOvoshch "Olya Polka" - meget sødt

Jeg købte først frø i år.
På bagsiden af ​​posen er der sådan information:

Frø sået den 12. marts. Sprøjtning er meget god, de første skud skred på tredje dag.
Frøplanten er vokset stærk og fluffy. Den 20. maj tog hun hende til dacha og håbede, at der ikke ville være frost plantet på havens seng, hun kunne ikke længere vente, planterne var tydelige
overgroet, skal så senere.
I det åbne felt føler planten sig godt, buskene voksede til en højde lidt højere end deklareret, ca. 60 cm. Plejen er normal, de kræver dressing og strømpebånd.
Jeg kan ikke kalde denne sort højtydende, jeg samlede 14-16 tomater med en diameter på 3,5-4 cm fra en busk.

De første frugter blev plukket i midten af ​​juli, og efter 15 dage opdrog jeg planter, da de på den tid havde givet alt, sommeren var regnfuldt, måske derfor var deres liv ikke længe, ​​de var meget imponerede over fitoftra.

Med hensyn til smag er de simpelthen fremragende: tynd hud og meget sød smag.
Det var ikke muligt at bevare dem, sorten var tidligt, og de plantede kun 8 frø, de spiste næsten fra busken.
Næste år, sørg for at så de resterende frø.
Fans anbefaler ikke store sorter.

Tomat Olya: Karakteristika og beskrivelse af sorten, anmeldelser

Karakteristika og beskrivelse af tomatsort Olya med fotos angiver dets høje udbytte, enkelhed i dyrkning og fremragende smag. Ifølge svar fra sommerboere kan sådan grøntsag vokse op under alle forhold, både på gaden og i drivhuset. Ifølge beskrivelsen og karakteristika, samt vurderinger af gartnere, refererer tomat sort Olya (foto) til hybrider. Dens endelige modning opstår ca. 60-70 dage fra tidspunktet for transplantation i jorden. Hvis du korrekt følger alle principperne om pleje og plantning, kan du få en stor høst til sæsonen.

Karakteristika og beskrivelse af tomat

Olya sort tomater er en relativt ung plante, der blev opdrættet af opdrættere mindre end 15 år siden. Grøntsager er en hybrid, derfor indeholder den mange fordele, som gør det muligt at plante det på alle områder med forskellige vejrforhold. Da anlægget slet ikke er lunefuldt, er det ikke bange for lave og høje temperaturer.

I et varmt klima kan dyrkning af tomater udføres 2 gange om året. Og hvis plantningen udføres i et drivhus, så er det muligt at bruge friske grøntsager året rundt.

Karakteristiske tomatsorter Olya er som følger:

  1. Buskene af en plante er deterministiske, deres højde når ofte 100-120 cm. Stængerne åbnes og bladene er få. De er fjerlignende, mellemstore i størrelse med en behagelig lysegrøn farvetone.
  2. Ifølge varigheden af ​​frugt modning hører denne plante til den tidlige modning. Høstning kan allerede høstes efter 105 dage fra plantedagen.
  3. Tomatsorter Olya er kendetegnet ved dens egenskaber, hvoraf den ene er dannelsen af ​​tre børster på én gang. De modner sammen, så udbyttet er meget højt.
  4. I udseende er frugterne af tomat sort Olya forårsaget af lyse rød farve. Umodig tomat har en grøn farve. Formen er normalt afrundet med en lille fladhed. Størrelsen er gennemsnitlig, frugternes diameter overstiger ikke 7 cm.

Ifølge vurderinger af sommerboere og gartnere blev det konstateret, at frugterne vokset på en busk alle er ens i form og farve og er præget af samme masse.

Anlægget er ikke bange for temperaturændringer og tolererer mange sygdomme. Tomaten er specielt resistent over for mosaik, nematode, fusarium og nogle andre farlige sygdomme.

Produktivitetsvarianter tomat Olya

Tomatsorter Olya er en højtydende hybrid, der forklarer dens brede popularitet blandt sommerboere og gartnere. Det antages, at op til 25 kg grøntsag kan opnås fra 1 m2 under forbehold af ordentlig dyrkningsteknik og korrekt pleje.

Formålet med grøntsagens

Frugterne af tomatsorter Olya har en behagelig sødtsyre smag. Derfor anvendes i vid udstrækning til madlavning af forskellige retter. De laver lækre salater, gryderetter, juice, hjemmelavet ketchup, vinterpræparater og friske grøntsager er også gode.

Styrker og svagheder

Hybriden af ​​tomatsort Olya har mange fordele og næsten ingen ulemper. Den eneste negative kvalitet er høj vækst, hvilket kræver anvendelse af understøtninger og bedre binding af planter i vækstprocessen.

Fordele omfatter følgende:

  1. Rig udbytte.
  2. God tolerance for temperaturændringer.
  3. Planten udvikler sig smukt på stedet, hvor der mangler sollys.
  4. Tomat har fremragende modstand mod mange farlige sygdomme.
  5. Fremragende smag af frugten.
  6. Den er kendetegnet ved god frisk opbevaring og høj markedsførbarhed.

Voksende regler

Mængden af ​​tomatafgrøde afhænger i vid udstrækning af overholdelsen af ​​vækstteknikken og opretholdelsen af ​​korrekt pleje. Derfor skal du sørge for at forberede jorden, så frøene i tide og plante planter i et drivhus eller en åben grund.

Jordforberedelse

Ved plantning af tomatsorter Olya bør der lægges stor vægt på jordens kvalitet. Denne grøntsag foretrækker løst, let jord, som har god luftgennemtrængelighed og indeholder tilstrækkelige mængder mineralske og organiske forbindelser.

For at forberede det rigtige substrat til plantning af tomatfrø, skal du blande følgende komponenter: tørv, træaske, savsmuld, æggeskal, drivhusjord og superphosphat.

Før du bruger savsmuld anbefales det at holde dem i varmt vand og hæld det derefter over med en opløsning af urinstof.

Den resulterende blanding er lagt i specialkasser eller plastbeholdere.

Voksende frøplanter

I jorden forberedt på forhånd og lagt i kasser, plantes en tomat som følger:

  1. Jorden er for-fugtet med vand.
  2. Lav en lille fur, og hold et tilstrækkeligt interval mellem hinanden.
  3. I de resulterende furrows sætter frøstykket, anbefales det ikke at udføre rigeligt såning, fordi planterne vil være overfyldte og de strækker sig simpelthen.
  4. Fure dækket med jord.

De første skud optræder om 10-12 dage. Vanding plantning udføres efter behov.

Plantning af kimplanter i åben jorden

Efter at spirerne er vokset og vokset stærke, har varmt vejr lagt sig udenfor, de begynder at plante kimplanter i åben jorden. Dette sker normalt i begyndelsen af ​​juni. Landinger udføres ifølge denne teknologi:

  1. I den forløste jord graves grundhuller med et interval mellem dem på 30 cm og mellem rækker på 50 cm.
  2. Brøndene er fugtet med vand, og frøplanterne er nedsænket i dem, indtil roden er helt skjult. Mange gartnere anbefaler at plante op til halvdelen af ​​deres vækst og danne en busk af 2 spirer.
  3. Brystene falder i søvn i tør jord og genvandet. Mængden af ​​vand beregnes uafhængigt, det vigtigste er ikke at overløb, så rot ikke opstår.

Pleje regler

Til intensiv og god vækst, såvel som dannelsen af ​​frugter, kræver tomatvariant Olya rettidig og ordentlig pleje. Det består i korrekt vanding, hulning af hullerne, slippe af med ukrudt, anvendelse af gødning, og også bekæmpelse af sygdomme og skadedyr.

Vanding af planterne skal udføres en gang om dagen, helst om morgenen eller om aftenen. Vandforbruget er op til en liter pr. Brønd. Når du vandrer, skal du dog overveje vejrforholdene. Hvis regntiden er, udelukker ekstra fugt og vanding udføres kun, når det er nødvendigt, for at forhindre råtning af tomat.

Det anbefales også til tunge regner og efter hver vanding spud senge. Dette vil berige jorden med ilt, fordele væsken jævnt i hullet og ødelægge ukrudtet.

Gødning i processen med vækst af tomat sorter Olya helst 3 gange per sæson. I første omgang foregår det efter 10-12 dage fra plantedrættet i friland eller drivhus, drivhus. Efter gødning anvendes i blomstringsperioden af ​​planterne og under indstillingen af ​​frugterne selv. Organiske og mineralske forbindelser anvendes som gødning. Disse er humus, træaske, superphosphat, ammoniumnitrat, potashtilskud og specialiserede kemikalier.

Bekæmpelse af skadegørere og sygdomme udføres takket være ordentlig pleje og rettidig påføring af gødning. Du kan også bruge en løsning af hvidløg, malurt eller plante dill og hvidløg nær tomater, da disse planter har en særlig lugt og hjælper med at skræmme nogle skadedyr.

Sygdomme og skadedyr

På trods af at tomatsorten Olya har fremragende modstand mod en række sygdomme, kan den stadig blive påvirket af følgende sygdomme:

  1. Late blight er en fælles patologi i planter. Forårsaget af skader på blade og frugter. De danner små pletter af mørk farve. I mangel af foranstaltninger til behandling og forebyggelse dør planten.
  2. Rot - forekommer ofte i mange planter. Den væsentligste årsag til sygdommen er overdreven vanding af planten, hvilket forårsager rodrot. Efter det påvirker frugten og hele den grønne del.
  3. Brown spotting - karakteriseret ved udseendet af små brune og sorte pletter på overfladen af ​​frugt og blade. Som et resultat begynder sidstnævnte at tørre ud, krølle og falde. Anlægget dør, hvis det ikke tager rettidige kontrolforanstaltninger.

Blandt de hyppige og farlige skadedyr, der rammer tomatbuske, udsender de en medvedka, en wireworm og en whitefly. De forårsager stor skade på planten, således at den begynder at synke, bladene tørrer ud og falder.

anmeldelser

Håb, 50 år:

"Jeg kan godt lide tomat sorten Olya meget, frugterne vokser stort, sødt og surt. De laver lækre første og anden kurser, salater og vinterpræparater. "

Olga, 37 år gammel:

"Tomatsorter plantes kun anden gang. Sidste sommer viste høsten sig at være god, jeg lavede meget til vinteren, min familie spiste friske, tilberedte salater og endda til salg. Jeg er meget tilfreds, især da planten ikke er lunefuld og ikke er bange for lave temperaturer. "

Evdokia, 58 år:

"Tomater er vokset meget velsmagende, har høstet meget høst. Jeg kunne godt lide at frugterne er store med en usædvanlig smag, de er godt bevarede og er ikke udsatte for sygdom. Det eneste der var svært var plejen, fordi buskene var store og krævede høje rekvisitter. Og så er jeg glad, jeg plantede en tomat Olya for tredje gang. "

Polsk sort er populær over hele verden - tomat Olya Polka: beskrivelse af tomater og egenskaber

Tomat Olya Polka er en sort skabt af amatøropdrættere fra Polen. Dens frugter er af den såkaldte cocktail type, de er til smagen af ​​alle gartnere, der plantede en plante i mindst en gang.

Beskrivelse og egenskaber af sorten

Tomatbusk Olya Polka er determinant, kompakt, ca. 70 cm. Frugter modner meget tidligt, de er lyse gule, runde og små, cirka 30-50 hver, maksimalt 70 gram. Bruges hovedsagelig til friske salater og konservering.

Fordele og ulemper

  • god smag;
  • diætegenskaber og højt indhold af vitaminer;
  • let pleje.
ulemper:

Egenskaber ved dyrkning og opbevaring

Busser er kraftige og behøver ikke støtte, men de anbefales til træskind og fører 2-3 stængler. Tomat kan dyrkes i drivhuset, og i åbent terræn, samt i altanæsker.

Plantning og pleje

Frø sår på frøplanter i kasser eller specielle kassetter i 2 måneder før transplantation i jorden, spiret ved en temperatur på + 20-22 grader. På fase 2 dykker bladeene. Omplantning af buskene til et permanent sted, tilsættes rottet gødning eller kompleks gødning til brøndene.

Vask regelmæssigt, løs jorden.

Sygdomme og deres forebyggelse

Lægemidlet Pennkoceb, Vdg anbefales til sent blight. Mod svampe er det nok at forhindre overskydende fugt.

Tomat olya polka anmeldelser

Alesya »05 Mar 2017, 22:35

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

Elol »06 Mar 2017, 15:03

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

irin_z »06 Mar 2017, 22:56

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

Elol »08 Mar 2017, 09:01

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

anemona »08 mar 2017, 15:13

"For at leve har vi brug for solen, friheden og en lille blomst!"
HK andersen

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

irin_z »09 mar 2017, 16:03

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

anemona »09 mar 2017, 20:16

"For at leve har vi brug for solen, friheden og en lille blomst!"
HK andersen

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

irin_z »11 mar 2017, 09:28

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

Elol »Mar 11, 2017 12:40

Re: Tomater. Tomater. Generelt tema

Alesya "11. marts 2017, 21:54

Og i dag har jeg en tomat poppet ud af et kast. Omhyggeligt spundet rullen: en masse grønt allerede spirer og hvidt. Lad dem nu stå i rulle.

Men med ægplanter på en eller anden måde ikke meget.
Slip løs, og nogle er allerede begyndt at rådne. Jeg transplanterede dem i en rassapakke, men jeg håber ikke på succes.
Jeg havde det samme eksperiment. Så jeg bliver ikke ked af det.
Men ruller til aubergine er nok ikke vejen. Det er bedre at prøve på en anden måde, måske som Anemona skrev.

Økologiske frø fra Svetlana Filippova

Frø af sjældne sorter af tomater og peber dyrket i Elbrus regionen. Levering af russisk post, registreret mail. Gennemførelse af ordren på kort tid. Gaver til hver kunde.

Sæson 2017. Eksperiment under LED-lampen.

Forsøget startede i december 2016.

I efteråret købte jeg 3W fuldspektret lysdioder og min søn gjorde mig en lampe. Denne lampe har brug for 10 stykker og en chauffør.

Profil 50x70 med en længde på 1,2 m.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-led-3.jpg?w=700?w=300 "data-large-fil =" https: / "class =" /ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-led-3.jpg?w=700?w=500 alignnone size-fuld wp-image-1371 "src =" https: // ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-ledede-3.jpg? w = 700 "alt =" LED lampe "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0- ? førte-3.jpg w = 700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-led-3.jpg?w=150 150w, https: //ecosemena.files.wordpress. ? dk / 2017/01 / d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-ledede-3.jpg w = 300 300w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-led-3.jpg?w=768 768w, https: //ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-led-3.jpg?w=500 500w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bbd0b0d0bcd0bfd0b0-led-3.jpg 1000w "størrelser =" (maks bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

"data-medie-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=700?w=300 "data-stor-file =" https: //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg? w = 700? w = "class =" 500 alignnone size-fuld wp-image-1378 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017 /01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=700 "alt =" LED'er på substratet "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=700 700w, https: // ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=300 300W, https: // ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=768 768w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg?w=500 500W, https: // ecosemena.files.wordpress.com/ 2017/01 / d181d0b2d0b5d182d0bed0b4d0b8d0bed0b4d18b.jpg 1063w "størrelser =" (max bredde: 700 pixel) 100vw, 700 pixel "/>

LED'er på underlaget

Sået for at tjekke arbejdet af lamperne undersized tomater: №586 Usbekisk pink kort, № 1018 Olya Polka, № 37 Yutskie.

Såede 1,12,16 g på en lykkelig dag ifølge månekalenderen. Det var tegnet Stenbukken.

"Stenbukken er et gennemsnitligt tegn på frugtbarhed. Giver en god høst, som er lang og godt opbevaret, men frugterne er af mellemstørrelse; Frømateriale af meget høj kvalitet, frøene forbliver levedygtige i lang tid. Planter, der er sådd og plantet i disse dage, vokser langsomt, men sammen. De har et stærkt rodsystem, en stærk stilk, og selvom de vokser langsomt, får de udholdenhed, modstand mod forskellige skader, sygdomme, temperaturfald, tørke, frost. Træer og flerårige buske vil bære frugt i lang tid, især de afgrøder, der skal vokse og bære frugt i tørre eller meget kolde forhold. Flerårige og årlige blomsterplanter har en stærk stil og små, men smukt formede blomster. "Link

Sået i ren vermikulit, spildt med varmt vand. Du kan spilde vand med gødning i lav koncentration. Spred ud frøene og tryk ind i vermikulit, så de er i et fugtigt miljø. Top dækket med låg (film) for at bevare fugt.

Vermiculit er let at genplante. Rødder kan let fjernes, skak af vermikulitten, sænk den forsigtigt i det forberedte hul i en gryde med jord.

Jord fremstillet af en blanding af jord fra en molehøje, vermikulit 20% af volumenet (du skal lægge mere) og tørvjord.

Efter transplantation vandet med phytosporin. Intet dækket.

Om eftermiddagen, i solrigt vejr, slukkede lamperne, tændte om aftenen fra 17,00 til 23,00.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg?w=700?w=259 "data-large-fil =" https: / "class =" /ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg?w=700?w=431 alignnone size-fuld wp-image-1382 "src =" https: // ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg? w = 700 "alt =" 6 dage efter pick, "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01 /d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg 500W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg?w=129 129w, https://ecosemena.files.wordpress.com /2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg?w=259 259w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-1.jpg?w=431 431w "størrelser =" (maksimal bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

6 dage efter plukning

"data-medie-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-5861.jpg?w=700?w=300 "data-stor-file =" https: // ecosemena ?.files.wordpress.com / 2017/01 / d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-5861.jpg w = 700 w = "class =" 500 alignnone size-fuld wp-image-1400 "src =" https :? //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-5861.jpg? w = 700 "alt =" usbekisk diminutiv pink "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-5861.jpg 500w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-5861.jpg?w=150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-5861.jpg?w = 300 300w "størrelser =" (maksimal bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Usbekisk undersized pink

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg?w=700?w=289 "data-large-fil =" https: / "class =" /ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg?w=700?w=482 alignnone size-fuld wp-image-1401 "src =" https: // ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg? w = 700 "alt =" Olga Polka "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f- d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg 500W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg?w=145 145W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/ 01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg? w = 289 289w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-10181.jpg?w=482 482w "størrelser =" (Max- bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

"data-medie-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-371.jpg?w=700?w=300 "data-stor-file =" https: // ecosemena ?.files.wordpress.com / 2017/01 / d18ed186d0bad0b8d0b5-371.jpg w = 700 w = "class =" 500 alignnone size-fuld wp-image-1402 "src =" https :? //ecosemena.files.wordpress ?.com / 2017/01 / d18ed186d0bad0b8d0b5-371.jpg w = 700 "alt =" Yutskie "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-371.jpg 500W, https: //ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-371.jpg?w=150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-371.jpg?w=300 300w "størrelser =" (maksimal bredde: 500px) 100vw, 500px "/>

Om eftermiddagen på en solskinsdag er det meget varmt, +30, fugtighed op til 25%

"data-medie-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d182d0b5d0bcd0bfd0b5d180d0b0d182d183d180d0b0.jpg?w=700?w=300 "data-stor-file =" https: //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d182d0b5d0bcd0bfd0b5d180d0b0d182d183d180d0b0.jpg? w = 700? w = "class =" 500 alignnone size-fuld wp-image-1388 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017 Du er sikker på at du har brug for.wordpress.com / 2017/01 / d182d0b5d0bcd0bfd0b5d180d0b0d182d183d180d0b0.jpg? w = 150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d182d0b5d0bcd0bfd0b5d180d0b0d182d183d180d0b0.jpg?w=300 300w "størrelser =" (max-bredde : 500px) 100vw, 500px "/>

vinduetemperatur

For at hjælpe plantene, læg en kop vand nær kimplanterne. Jeg vand hver morgen som jorden tørrer. Potter 5 cm høj, volumen 500 ml. Vi må tage potten dybere. De vil vokse lidt, jeg vil lave ringe fra en plastikflaske og lægge dem på buske, fylde den med jord.

16. januar 2017.

I dag transplanteret den højeste i kapaciteten på 2 liter. Ifølge månekalenderen, på datoen den 16. januar 2017 kl. 12:00, er Månen i "Waning Moon" -fasen. Dette er den 18. månens dag i månekalenderen. Månen i tegnet af stjernetegn Jomfruen. Grøntsager plantet i disse dage udvikler et godt rodsystem og er godt tilpasset, men er normalt lavt udbytte, producerer ikke frø, og de få frugter er ikke tilstrækkeligt saftige. Deres smag og lugt svækkes også.

Så tjek det ud eller ej. Siden jeg har vokset disse sorter, husker jeg smagen af ​​frugten.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg?w=700?w=300 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg?w=700?w=500" class = "alignnone size-fuld wp- billede-1404 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg?w=700 "alt =" polka Olga "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg?w=700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01 /d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg?w=150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg? w = 300 300w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg?w=768 768w, https: //ecosemena.files.wordpress. com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-101 8-16-01-17.jpg? W = 500 500w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-16-01-17.jpg 800w "størrelser =" ( maksimal bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg?w=700?w=300 "data-large-fil = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg?w=700?w=500" class = "alignnone size-fuld wp-image-1405" src = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg?w=700" alt = "usbekisk lyserød undermålere" srcset = "https: // ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg? w = 700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16- ? 01-17.jpg w = 150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg?w=300 300w, https: // ecosemena. files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg?w=768 768w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0 bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg? w = 500 500W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-16-01-17.jpg 800w "størrelser =" ( maksimal bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Usbekisk pink undersized

"data-medium-file =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.jpg?w=700?w=225 "data-large-file = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.jpg?w=700?w=375" class = "alignnone størrelse-fuld wp-image-1406" src = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.jpg?w=700" alt = "Yutskie" srcset = "https: //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.jpg 600w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.jpg? w = 113 113w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.7.jpg?w=225 225w, https://ecosemena.files.wordpress.com/ 2017/01 / d18ed186d0bad0b8d0b5-37-16-01-17.jpg? W = 375 375w "størrelser =" (maks bredde: 600px) 100vw, 600px "/>

Det forbliver ikke 4 transplanterede busk, jeg vil genplante dem senere, vælg en anden dag i månekalenderen.

Indtil videre har frøplanterne ikke fodret noget, har vandet efter transplantation med en svag infusion af humus (købt). Noget ændrede ikke engang infusionen, sandsynligvis fungerede det ikke...

Det har været 10 dage. Så rødderne er vokset til glasets ende, busken har også fluffet godt. Billeder til sammenligning.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg?w=700?w=300 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg?w=700?w=500" class = "alignnone size-fuld wp- billede-1409 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg?w=700 "alt =" Olga Polka -1.018-26 -01-17 "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg?w=700 700w, https: //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg? w = 150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018- ? 26-01-17.jpg w = 300 300w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg?w=768 768w, https: //ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd 18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg? W = 500 500W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-01-17.jpg 1000w "størrelser = "(maks bredde: 700px) 100vw, 700px" />

Olya Polka -1018-26-01-17

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg?w=700?w=300 "data- stor-fil = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg?w=700?w=500" class = "alignnone size -Fuld wp-image-1410 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg?w=700 "alt =" Olya Polka -1018-26-01-17 "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg?w=700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg?w=150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/ 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg? w = 300 300w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26 -01-17.jpg? W = 768 768w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f -d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17.jpg? w = 500 500w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-2-26-01-17. jpg 1000w "sizes =" (maxbredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Olya Polka -1018-26-01-17

I dag 12.02.17 g blomstre 2 buske Olya Polka. Tilføjet en anden lampe med lysdioder og 2 lyumki lamper med koldt lys. Jeg lukker persiennerne for natten, et meget stærkt lys, for ikke at irritere naboerne.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg?w=700?w=225 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg?w=700?w=375" class = "alignnone size-fuld wp- billede-1414 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg?w=700 "alt =" Olga Polka "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg?w=700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01 /d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg?w=112 112w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg? w = 225 225 W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg?w=768 768w, https: //ecosemena.files.wordpress. com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-101 8-12-02-17.jpg? W = 375 375W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-12-02-17.jpg 800w "størrelser =" ( maksimal bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg?w=700?w=212 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg?w=700?w=353" class = "alignnone size-fuld wp- billede-1416 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg?w=700 "alt =" Olga Polka-1018- 22 -2-17 "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg?w=700 700w, https: //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg? w = 106 106w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018- ? 22-02-17.jpg w = 212 212 W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg?w=768 768w, https: //ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd1 8cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg? W = 353 353w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-22-02-17.jpg 800w "størrelser = "(maks bredde: 700px) 100vw, 700px" />

Olya Polka-1018-22-2-17

Den første børste blev fastgjort helt, strikker den anden, tredje, fjerde, den femte og den sjette stadig blomstrer, den syvende kan ses.

Omorganiseret til et andet vindue, fordi højden af ​​buske 55 cm fra 5 liter potten, begyndte toppen at ligge på lampen. I det andet vindue placerede buskene mellem lamperne lyumki, to kolde og et varmt spektrum.

Den 17. marts 2017 har vi:

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg?w=700?w=225 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg?w=700?w=375" class = "alignnone size-fuld wp- billede-1444 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg?w=700 "alt =" Olga Polka 17-03- 2017 "srcset =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg?w=700 700w, https: //ecosemena.files.wordpress. dk / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg? w = 112, 112w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03 ? -17.jpg w = 225 225 W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg?w=768 768w, https: // ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd 0bad0b0-1018-17-03-17.jpg? W = 375 375W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-17-03-17.jpg 800w "størrelser = "(maks bredde: 700px) 100vw, 700px" />

Olya Polka 03/17/2017

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg?w=700?w=225 "data-large-fil = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg?w=700?w=375" class = "alignnone size-fuld wp-image-1445" src = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg?w=700" alt = "usbekisk diminutiv pink 17-03-2017" srcset = " https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg?w=700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9 -586-17-03-17.jpg? w = 112, 112w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg?w=225 225 W, https :? //ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg w = 768 768w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b 7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg? W = 375 375W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d183d0b7d0b1d0b5d0bad181d0bad0b8d0b9-586-17-03-17.jpg 800w "størrelser =" ( maksimal bredde: 700px) 100vw, 700px "/>

Usbekisk understørrelse pink 17-03-2017

På grund af det faktum, at buskene vokser under lyumki, og allerede 3 uger overskyet vejr, vil tomater ikke modne. Men under LED-lamperne vokser nu de vigtigste frøplanter af tomater og peberfrugter.

Smagen af ​​Olya Polka var ganske god, sød og lidt sur. Det smager godt. Kan dyrkes til tidlig høst i hjemmet.

Frugtens farve viste sig at være mere mættet end i det åbne felt.

I midten af ​​maj landede jeg i jorden (jeg nåede ikke mine hænder før), plukket modne frugter, så huskede bare, at billedet måtte tages. Det er juli.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg?w=700?w=225 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg?w=700?w=375" class = "alignnone size-fuld wp- billede-2299 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg?w=700 "alt =" Olga Polka plantet i drivhuset " srcset = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg?w=700 700w, https://ecosemena.files.wordpress.com/ 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg? w = 113 113w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17 ?.jpg w = 225 225 W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg?w=768 768w, https: //ecosemena.files.wordpress.com / 2017/01 / d0bed0bbd18f-d0bfd0b ed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg? w = 375 375W, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-4-7-17.jpg 1000w "størrelser = "(maks bredde: 700px) 100vw, 700px" />

Olya Polka plantet i et drivhus

Det allerede i august rev ud en buske allerede i slutningen af ​​sæsonen med frugter. Arbejdet fint hele sæsonen.

"Data-medium-fil =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg?w=700?w=300 "data-stor- fILE = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg?w=700?w=500" class = "alignnone size-fuld wp- billede 2300 "src =" https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg?w=700 "alt =" Olga Polka 26 august "srcset = "https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg 600w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f -d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg? w = 150 150w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg?w= 300 300w, https://ecosemena.files.wordpress.com/2017/01/d0bed0bbd18f-d0bfd0bed0bbd18cd0bad0b0-1018-26-8-17.jpg?w=500 500W "størrelser =" (max-width: 600px) 100vw, 600px "/>

Olya Polka 26. august

Og dette er usbekisk undersized, også ikke bagud.

Ola Polka (Olya Polka)

Indsendt af Laryok den 23. november 2014 i o

Udvalgte indlæg

For at sende meddelelser, opret en konto eller log ind

Du skal være medlem for at skrive en kommentar.

Opret en konto

Tilmeld dig en ny konto i vores fællesskab. Det er meget nemt!

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind på systemet.

billede

meddelelser

Blogindlæg

Dagens fødselsdage

optagelse

  • aktivitet
  • vigtigste
  • Fora
  • Variety kataloger
  • Katalog over sorter af tomater med fotos
  • o
  • Ola Polka (Olya Polka)


Webstedet bruger cookies, som giver dig mulighed for at genkende dig og modtage oplysninger om din brugeroplevelse. Ved at besøge siderne på webstedet accepterer du brug og opbevaring af cookies på din enhed.

Tomat Olya

Beskrivelse og karakteristika af tomat Olya F1, anmeldelser, fotos

Tidlig moden, superdeterminant, medium voksende tomathybrid til åbent jord og drivhuse. Perioden fra spiring til modenhed er 90-105 dage.

Busken er svagforet, svagt forgrenet, 0,9-1,2 m høj. Bladet er kort, lysegrøn farve. Blomsten er enkel, strukturen er mellemliggende. Den første blomsterstand er lagt over en 7-9 blad, den næste - uden at splitte et blad eller efter 1 blad, der danner 3 børster på samme tid i internoden i stedet for en. I børsten 7 frugter. På en busk dannes 12-15 pensler.

Anlægget kræver ikke en klemning. Busken er dannet af trinonen fra under hver gruppe af 3 blomsterstandarter.

De vigtigste kvaliteter af frugten

Frugterne er runde, lidt ribbet, i modenhedens lyse rød farve, der vejer 120-150 gram, kødfulde, fremragende (til tidlige sorter) smag. Disse tomater er universelle anvendelser - egnet til både frisk forbrug og konserves.

Fordele ved en hybrid: høj produktivitet, koldresistens, varmetolerance, modstandsdygtighed over for lavt lys. Modstandsdygtigt mod tobaksmosaikvirus, fusarium, fusarial halsrot, galde nematode, relativt resistent over for cladosporia.

Plantemønster: 50 x 40 cm, plantetæthed - op til 6 planter pr. 1 kvadrat. m.

Oprindelig: VNIIO, Agrofirm Ilyinichna.

Tomathøst i åbent felt, video

Hvis du voksede tomater Olya, skriv, tak venligst, kunne du lide dem eller ej. Hvad var udbyttet og smagen af ​​frugten under dine klimatiske forhold? Hvordan vurderer du modstanden af ​​denne hybridsygdom? Tilføj eventuelt et billede af hele bushen eller individuelle frugter, der dyrkes af dig. Tak!

Din feedback på tomat Olya og tilføjelser til beskrivelsen vil hjælpe mange gartnere til at evaluere denne tomat objektivt og beslutte, om de skal plante det eller ej.

Tomatolja: Høst i enhver region og under alle dyrkningsbetingelser

Olya er en meget interessant hybrid af husdyravl. Der er så mange fordele i det, at det er umuligt at afstå fra at købe frø efter at have lært om dem. Dette er en ægte alsidig tomat, der tilpasser sig enhver form for klima i Den Russiske Føderation, mens den er meget frugtbar, smager bedre end mange hybrider.

Olya Tomat Beskrivelse

Hybrid Olya har været kendt i mere end 30 år, han trådte ind i forsøget på statsforsøg i 90'erne. Som følge heraf fik tomaten status for en udvælgelsespræstation og adgang til dyrkning i alle klimaszoner i vores store land. Tomaten er så frugtbar og uhøjtidelig, at den vokser hele året rundt i industrielle drivhuse til salg. Olya produktivitet i den udvidede omsætning (10-12 måneder dyrkning uden transplantation) er 26-27 kg / m², i sommersæsonen på personlige tomter er det 10-15 kg / m².

Olya er en rigeligt frugtbar tomat

Ikke alle høje og store frugter er i stand til at producere så mange tomater som muligt fra en kompakt Oli. Højden på busk er 1,2 m, bladene og sideskuddene er små, stilken er dannet af trinonet vokser fra under hver gruppe af børster. Det vil sige, penslerne lægges ikke en efter en gennem 1-3 blade som sædvanligt, men i grupper på tre i hver interstitial. Som følge heraf opdrætter op til 15-17 børster hver sæson med 7-9 frugter pr. Sæson.

Olya i hver internode danner tre børster med 7-9 frugter.

Oli-tomater er langt fra små, vejer 120-180 g, afrundet, med let ribbning. Inde er der 3-4 frøkamre, kødet er saftigt og sødt, men hvis tomaterne er bundet i køligt vejr, vil de sure. Høsten er velegnet til både frisk forbrug og hel-konserves.

Der er pulp og juice i Olya-tomater, de er velsmagende og duftende, egnet til salater og pickles

Til alle disse fordele, tilføj en tidlig modningstid - 90-100 dage, sygdomsresistens, evnen til at sætte frugt i varmen og kulde, skygge tolerance og få den perfekte tomat. Oli kan kun kasseres til fordel for store frugtkødtomater, men de er ikke egnet til konserves i krukker.

Fordele og ulemper i forhold til lignende tomater

Hvis vi sammenligner Olya, så med de samme determinant sorter og hybrider, og fortrinsvis frugtbare:

    Verlioka - en hybrid, der hyppigst nævnes i forbindelse med Olya. Verlioka er også generøs til høsten, op til 4-5 kg ​​opsamles fra busken. Men frugterne er sure og små, der er kun egnet til hel-konserves. Nu kan du finde frøene Werloki Plus. Denne hybrid har større og mere smagfulde tomater end sin forgænger.

Verlioka ligner Olya eksternt, men mister sin smag

Blagovest er også en rigelig tomat, men den har også en stor busk

Big mommy er stærk og lav buske med store og kødfulde frugter.

Vindrosen - en tidlig tomat med en kompakt buske og ret store, smukke og lækre frugter

Dina, som Olya, er frugtbar, universel, men med en senere modningstid

Olya er alt godt, og hvis du laver emner til vinteren, skal du sørge for at prøve at dyrke denne hybrid. Og til ham i virksomheden køber de samme produktive sorter, men med en anden farve af frugten. Så vil sengene ikke kun glæde sig over en overflod af børster, men også med farverige blomster.

Egenskaber ved dyrkning

Tidlig Olju så til frøplanter i slutningen af ​​marts - begyndelsen af ​​april. I de sydlige regioner kan en hybrid dyrkes ved såning direkte i jorden af ​​et drivhus eller en åben seng, men med midlertidig ly fra frost. Skuddene er traditionelt i fase 1-2 af disse blade dykker eller sidder ned. Pleje i frøplanteperioden er vanding, da jorden tørrer og befrugter hver anden uge.

Gødninger til aktivt voksende planter bør hovedsagelig indeholde nitrogen. Økologiske infusioner af mullein, kuld og nælde er velegnede, og i lejlighedsforhold er lugtfrie produkter ikke tilgængelige: hestemidder ekstrakt, BioHumus koncentrater, BioMaster, Kalium humate eller mineralske komplekse blandinger til frøplanter (Fertika, Agricola, etc.).

Plante kimplanterne permanent i henhold til 50 x 40 cm-ordningen. Tilsæt en håndfuld humus og en teskefuld kaliumsulfosphat og kaliumsulfat til hver brønd, du kan bruge specielle gødninger til tomater Gumi-Omi, rent blad mv. Rød kæmpe og lignende. Fra begyndelsen af ​​blomstringen har planter allerede brug for en fyldig kost af makro- og mikroelementer, og nitrogen bør falde ned i jorden til et minimum.

Ifølge gardeners udtalelser er Olya frugtbar og uden gødning, men hvis jorden på stedet er dårlig, eller hvis du vil låse op for det fulde potentiale i din yndlings tomat, så er det bedre at passe på at levere sine buske med næringsstoffer. For at hælde en stor mængde frugt kræver planten et byggemateriale. Derudover kan du i dag på salg finde en masse forskellige naturlige gødninger, og ikke kemi.

Video: fodring af tomater før og efter blomstring

Når du vokser Oli, er der et akut problem af pasynkovaniya. Hybriden kan ikke være tillid til gartnere, workaholics, der elsker at bryde ud stifebørnene. Tomaten er svagt forgrenet og trimmet efter den første gruppe af børster. Hvis du fjerner alle stifebørn, vil der ikke være nogen høst. Det er bedre for begyndere at nægte at holde denne hybrid helt sammen, og profferne rådes til altid at forlade det øverste trin, det vil være en fortsættelse af stammen, og de nederste, under den første blomsterbørste, kan fjernes.

Video: Kort og klar om dannelsen af ​​tomater med en slags busk, som Olya

Resten af ​​standardplejen: garter, vanding, ukrudt, løsning. Ved slutningen af ​​sæsonen skal du klemme alle toppe og fjerne blomstrende børster, der ikke har tid til at bære frugt. På åbne jorden dækker buske med spunbond om natten. Når temperaturen i løbet af dagen ikke længere stiger over + 13... +15 ° C, samles alle frugterne, herunder de grønne. De modnes hjemme.

Anmeldelser af Olya Tomat

Og jeg var mere imponeret over sorten Olya, snarere end Verliok. Soot år efter år og ikke at nægte. Lad frugterne og ikke store, men busken kræve et minimum af pleje (ikke trinon), frugt rigeligt og er tilstrækkeligt modstandsdygtig over for naturlige vagarier. Bushens højde er omkring 1 m eller lidt mere (i drivhuset), ikke sprudlende, svagt dominerende. For min familie er formålet universelt..

klit

http://dacha.wcb.ru/lofiversion/index.php?t53624-350.html

Olya kunne godt lide. Med minimal pleje og uden kosttilskud blev der opnået en anstændig høst af disse tomater i et simpelt drivhus. Jeg vil nu plante i et drivhus og i gode forhold.

Svetlana Klochkova

https://otvet.mail.ru/question/51105106

I tomater og agurker vi eksperimenterer hvert år, nye conditionere tilføjes til den gamle liste! Som for eksempel var Olyas tomat meget tilfreds med sine frugter i det forløbne år, så vi vil helt sikkert plante det.

lenochek

https://baby-teva.ru/topic/3098-%D0%BC%D0%BE%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0% B0% D1% 81% D0% BD% D0% B0% D1% 8F-% D0% B4% D0% B0% D1% 87% D0% B0 /

Olya er en uhøjtidelig tomat, der kan give en afgrøde med minimal pleje. Busser kan ikke styrebarn. For rigelig frugtning vil der stadig være behov for vanding og befrugtning.

Olya F1 - en tomat til begyndere og fordele

Olyas tomat vil interessere både amatørgrøntproducenter og bønder. Denne hybrid har et højt udbytte med minimal pleje, tilgangen til den vil finde en nybegynder. Takket være skygge tolerance og modstand mod kulde og varme, er Olya dyrket i åbent terræn, hotbeds og vinterhuse.

Oprindelsen af ​​tomat Olya F1

Oprindelsen af ​​hybrid er to institutioner: agrofirm "Ilinichna" (Mytishchi) og Federal Center for Vegetable Growing, den tidligere VNIISSOK i Odintsovo District. Ansøgningen om registrering i Statens Plantesregister blev indgivet i 1997. Men Olya var voksen tidligere på personlige tomter og i gårdskassen, og i slutningen af ​​90'erne fik hun den officielle status for en udvælgelsespræstation, der var beskyttet ved lov.

Tomaten er zoned for alle regioner i Den Russiske Føderation. Takket være hendes evne til at tilpasse sig forskellige vejrforhold spredte Olya sig hurtigt over hele landet og fik en stor hær af fans.

Tomatsort Olya har en smuk præsentation, der er mange af dem på bushen

Hybrid beskrivelse

Olya er en tidlig tomat, den vokser i vinter-forår og forår-sommer perioder, såvel som i udvidet cirkulation, det vil sige uden transplantation indtil november-december i drivhuse. Modningstiden er 90-100 dage efter spiring og 105 dage i forlænget omsætning. Superdeterminant busk kan dog i lukket jord vokse op til 1,2 m i højden. Stem maloblinistvenny, skud skyder lidt, du kan ikke styrebarn.

Hybriden er interessant, fordi i internodene, dvs. i intervallet fra et ark til et andet, er der ikke lagt en pensel, men tre på én gang. Den første vises over 7-9. Bladet, med 7 frugter i hver hånd. Tomater er runde, lidt ribbet, vejer op til 180 g. På umodne er der en mørkegrøn plet nær stilken, når moden bliver tomaterne røde. Smagen er god, udnævnelsen af ​​en hybrid universal. Udbyttet til klassisk dyrkning er 10-15 kg / m², og i den udvidede omsætning i 11-12 måneder om vinteren drivhuse - 26-27 kg / m².

De mest værdifulde egenskaber ved hybrid Olya:

  • modstand mod virussygdomme
  • modstand mod galde nematode;
  • skygge tolerance;
  • varmebestandighed;
  • kold modstand

Olya sætter frugt i kølighed: + 7 ° C om natten, +13 om dagen. +15 ° C, andre sorter under sådanne forhold nulstilles farve.

Den optimale temperatur for dannelsen af ​​frugt på tomater er +21. +23 ° C Ved +15 ° C forekommer ikke de fleste sorter af bestøvning, og ved +12 ° C udviklingsstop blomstrer eller buskerne ikke blomsterne.

Egenskaber ved dyrkning

Tomater Olya sår efter 20. marts til 10. april på en sådan måde, at kimplanterne ved afstigningen til et permanent sted bliver 45-55 dage. I beskrivelsen af ​​hybrid siger ikke om dens modstand mod den værste fjende af alle tomater - sen blight. Sørg derfor for at opvarme jorden til 100 ° C inden såning og pickle frøene i en lilla opløsning af kaliumpermanganat.

Video: voksende tomater fra såning til høst

Olya er skygtetolerant, så det er ikke nødvendigt at holde skudene på det solskinste vindue, der passer til øst eller sydvest. Når der er 1-2 ægte blade, pluk planterne i individuelle kopper. Omsorg for frøplanter er vanding og fodring, som skal gøres hver 10-14 dage. For at gøre dette skal du købe en frøplante gødning: Fertika Lux, Clean Sheet, etc.

Land i sommerhuset efter 15. maj og i åben grund - i begyndelsen af ​​juni. Iagttagelse af sådanne vilkår vil du modtage en afgrøde i juli-august. Planterne i haven er 50x40 cm. Støtte er nødvendigvis nødvendig.

På trods af superdeterminant, det vil sige begrænset vækst, vokser tomat Olya ganske høj og produktiv busk.

Da hybriden vokser Olya:

  • Hovedstammen slutter sin vækst og danner i de tre øverste blomsterblokke og et blad.
  • Fra bladhullet under blomsterblomsterne vokser steponsonen.
  • Han stopper også med at vokse, kronet af en gruppe af tre blomsterstande.
  • Fra bladhullet under blomsterblomsterne vokser den næste stepon og voksen vokser gradvist.

I den varme årstid vokser Olyas tomater til en meter eller endnu højere og danner 12-15 børster. Du skal kun fjerne de nederste stifebørn, hvis de vises, i intervallet fra jorden til den første gruppe af børster. Du kan ikke slette det øverste skud, under blomsterne, er det nødvendigt for fortsat vækst.

Olya buske brænder ikke meget, takket være fortsættelsestrinene vokser de en stamme lidt over en meter høj.

Olyas tomatpleje er meget enkel: Vanding 1-2 gange om ugen, fodring med komplekse gødninger til tomater hver 10-14 dage. For at forhindre forsinket rødme skal du rive ned de nederste gule blade, der berører jorden. Med ankomsten af ​​kolde morgen forestillinger, når temperaturen om natten falder til +6. +8 ° C, klem alle topene og riv alle blomsterne af. De vil ikke have tid til at blive til frugt. Fra nu af dækker du tomaterne eller åbner hele frugten og fylder dem med hjem.

Høst og destination

Og modne frugter og mere grønt til modning er bedre at samle om morgenen, indtil de opvarmes i solen. Olive tomater Olya er velegnet til salater, konserves, madlavning pizza, gryderetter, grøntsagskaviar, supper. De kan tørres og frosne.

Grøn tomat tomater ved stuetemperatur. Giv luft for at forhindre rot. Stak ikke tykt. Hvis du holder tomater i en lukket beholder, så 1-2 gange om ugen, åbn dem og ventilér.

Video: Indsamling og modning af tomater

Anmeldelser af gartnere om Tomat Olya

Og jeg var mere imponeret over sorten Olya, snarere end Verliok. Soot år efter år og ikke at nægte. Lad frugterne og ikke store, men busken kræve et minimum af pleje (ikke trinon), frugt rigeligt og er tilstrækkeligt modstandsdygtig over for naturlige vagarier. Bushens højde er omkring 1 m eller lidt mere (i drivhuset), ikke sprudlende, svagt dominerende. For min familie er udnævnelsen universel.

Olga Malysheva

https://otvet.mail.ru/question/51105106

Olya kunne godt lide. Med minimal pleje og uden kosttilskud blev der opnået en anstændig høst af disse tomater i et simpelt drivhus. Jeg vil nu plante i et drivhus og i gode forhold.

Svetlana Klochkova

https://otvet.mail.ru/question/51105106

Jeg kan godt lide hybrid "Olya" meget, kun for nylig ser jeg ikke den til salg.

ALINA44

http://indasad.ru/forum/62-ogorod/1909-novinki-tomatov

Med alle sine fordele kræver Olyas hybrid ikke kompleks behandling. Han har brug for elementær vanding og dressing. Formationen reduceres kun til fjernelsen af ​​de nedre trinoner. Tomaten tolererer afkøling og skygge, så den kan dyrkes i et opvarmet drivhus eller på en opvarmet loggia indtil nytår.